Агнешко с кисели краставички

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
328
5
809
13/04/2017
"Необикновено вкусна комбинация, в която ще се влюбите "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо314
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте агнешкото бутче и го подсушете, начукайте го и го порционирайте.

В подходящ съд задушете нарязания лук и добавете месото и го гответе, докато омекне.

Отделно запържете в масълце нарязаните на кръгчета краставички. След това добавете брашното и разбъркайте енергично. Когато краставичките омекнат, добавете оцета и застройте с разбитите жълтъци.

Овкусете със сол и пипер.

Агнешкото се поднася със соса.

Чук за месо с брадвичка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар