Зеленчуци по тайландски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
410
299
29/04/2017
"Едно необикновено вкусно и екзотично предложение, от което веднага ще се възползваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 427
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистените зеленчуци на едро и ги смесете с предварително настъргания джинджифил.

Овкусете със соевия сос и къри пастата, добавете кълновете.

Загрейте фъстъченото масло и сипете всичко към него.

Добавете и маслините, задушете до готовност.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар