Свински ребра на фурна

БогиБогиНовак
25/04/2012
"Най-накрая открихме перфектната рецепта са свински ребра и нямаме търпение да я споделим с вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо62 376
  • Преглеждания за месеца4537
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментари5 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинските ребра и добре ги овкусете със сол, черен пипер и чубрица.

Оставете да престоят за 20 минути, а през това време загрейте бирата в съд на котлона и разтворете в нея кубчето бульон.

Сипете сместа в тава, подредете ребрата и сложете да се пече за 1 час в умерено загряна фурна.

Разбийте заедно олиото, меда, лимоновия сок и чилито.

Полуготовите ребра извадете, намажете с четка с тази марината обилно, като излеете бульона от тавата, ако е останал.

Върнете да се пекат за още около 25 минути, като на няколко пъти мажете с маринатата.

Рейтинг

5 5
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Вили
Вили
13.03.2015 13:31
Страшни са.Много са вкусни!
3
0
ани
ани
13.10.2014 18:13
Къде отива виното ?
14
2
Таня7040
Таня7040
02.03.2014 12:35
Хубаво ли става?
4
1