Панирани ябълки

фифифифиНовак
03/10/2019
"Вълшебен аромат се носи из цялата къща, а вие не може да се махнете от печката,защото всички искат още и още от тези вкусни панирани ябълки "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 119
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с прясното мляко, ванилията и брашно, като трябва да се получи гъстота на палачинково тесто.

Обелете почистените ябълки и ги нарежете на по-дебели кръгове (около 1 см), като изчистите семките по средата.

Потапяйте обилно всяко кръгче ябълка в панировката и пускайте да се пържат в сгорещена мазнина.

Готовите панирани ябълки поднесете, поръсени с канела и пудра захар.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар