Говеждо - рамстек с лук

EfrosiaEfrosia
Джедай
5062k11
Говеждо - рамстек с лук2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6

Необходими продукти

  • говеждо месо - 1 кг пържоли от контрафилето
  • сол
  • черен пипер - млян
  • яйца - 3 - 4 броя
  • галета - за овалване
  • масло - около 50 г
  • лук - 2 - 3 глави
  • брашно - 1/2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрежете тънки пържоли от говеждото контрафиле и ги начукайте леко, като хубаво ги посолите и поръсите с черен пипер.

Потапяйте всяка пържола в разбито яйце, сухар и ги изпържете. Върху всяка пържена говежда пържола слагате по 1/2 ч.л. масло.

Отделно запържете нарязания на филийки лук с 1/2-1 с.л. брашно. Поднесете изпържения лук като гарнитура към говеждото-рамстек.

Рейтинг

4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: