Начин на приготвяне
Смесете около 470 мл от балсамовия оцет с кафявата захар, соса Уорчестър и солта. Бъркайте сместа до разтопяването на захарта.
Сложете пържолките в голям плинк и сипете маринатата върху тях, завържете плика и разклатете, за да могат пържолите добре да се овкусят. Оставете да се мариноват за 3-4 часа.
Междувременно изсипете в тенджера оставащия балсамов оцет. Оставете да заври и варете докато намалее наполовина. Свалете от огъня и оставете да се охлади.
Предварително загрейте скарата, извадете пържолите от маринатата и я изхвърлете. Овкусете пържолите със сол и пипер. Сложете ги върху скарата и печете на силен огън около 3 минути от всяка страна.
По време на печенето мажете със сгъстения балсамов оцет. Махнете готовите пържолите от скарата, нарежете ги под ъгъл на ленти и поднесте.