Начин на приготвяне
Измийте месото и го подсушете. Запържете го в малко олио докато покафенее от всички страни.
Смесете следващите съставки в голяма тенджера. Оставете ги да заврат. Прибавете месото и достатъчно вода да го покрие. Намалете котлона на най-малката степен и варете поне 2 ч. Изключете котлона и оставете да се накисне 1 ч. Извадете месото, охладете го и го нарежете на тънки филийки.
Прецедете течността и отстранете мазнинатата от нея.
Разтворете желатина в студената вода и ги прибавете към прецедената течност. Варете докато течността намали обема си на 2 – 2 1/2 ч. ч. Оставете да изстине.
Подредете месото върху предварително намазана със сусамено масло чиния за сервиране. Изсипете охладената течност отгоре.
Охлаждайте в хладилника няколко часа преди да сервирате.