Задушени шницели

ВаняВаняНовак
29/07/2009
"Сочни шницели с ароматен сос - ето на това му се казва обяд за шампиони "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 150
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и начуква, след което се посолява, панира се с брашно и се пържи.

В отделен съд се пържи лукът, нарязан на дълго и тънко. Слага се брашното, което също се пържи. Залива се с бирата.

Прибавят се шницелите и се задушават. Ръсят се със сол и захар. Варят се на тих огън.

Поднасят се посипани с лук и поръсени с магданоз.

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
17.05.2016 07:28
а защо след като са изпържени и да ги варим?
0
0
Албена Асенова
Интересно!Те по-скоро се ватят,така ли?
0
0