Френски шоколадов крем

EfrosiaEfrosia
Джедай
468
780
10
1k
09/04/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3-4 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 738
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Шоколадов Крем

Начин на приготвяне

Разтопете шоколада на водна баня и го разбийте с маслото и захарта до гладка смес.

Прибавете един по един жълтъците при непрекъснато биене.

Оставете да се охлади и разбъркайте внимателно с разбитите на сняг белтъци.

Сипете френския шоколадов крем в голяма форма или в по-малки десертни чашки, предварително леко намаслени.

Оставете да престои за 1 нощ в хладилника.

На други ден поднесете обърнат в поднос или чинийки и гарниран с подсладена сметана.

Форми за крем 6 бр.
Приготвяй си тази рецепта с:
Форми за крем 6 бр.
4.99 лв.
Виж ››

От нас закачливите форми за крем, а вие сами изберете кой вкусен крем ще приготвите за десерт.

Рейтинг

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар