Бяла риба по мелничарски

Галя
Галя
Новак
15/06/2009
"Ще кажете риба като риба и ... ще сгрешите - това е панирана риба по мелничарски, която ще ви накара пръстите да си оближете "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 613
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената, добре посолена риба се панира с брашното и се пържи в олиото.

Опържена се слага в съд за поднасяне, залята с лимонов сок и поръсена с много магданоз.

След което се залива с кипящо олио, а наоколо се гарнира със сварени картофи поръсени с олио, магданоз, резенчета лимон и майонеза.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар