Начин на приготвяне
Обелете и нарежете джинджифила, след това го оставете настрани.
Измийте зеленчуците, нарежете броколите на парчета, а праза - на тънки ленти. Нарежете кресона, почистете граха, но бейби царевичките оставете цели.
Нарежете месото на 8 медальона, които са с дебелина около 2.5 см. Намажете ги със зехтин, овкусете със сол и черен пипер.
Загрейте тиган без мазнина на умерен огън и запечете агнешкото за 2 минути. Обърнете и гответе и от другата страна, докато стане готово. Похлупете съда и дръжте на топло.
Междувременно загрейте фъстъченото олио в друг тиган, запържете зеленчуците и джинджифила за няколко минути, като разбърквате. Сипете бульона и соевия сос, добавете малко сол и черен пипер и задушавайте за 2 минути под капак. Сложете по 2 медальона във всяка порция и разпределете зеленчуците около тях.