Начин на приготвяне
Загрейте пилешкия бульон в малка тенджерка.
Обелете лука и го накълцайте, махнете външната част на лимоновата трева, а сърцевината ѝ нарежете на ситно. Нарежете лимоновите листа.
Подсушете мидите, ако са по-едри, трябва да ги нарежете.
Почистете граха и разполовете напречно шушулките. Сгорещете олиото в тиган и запържете лука, лимоновата трева, лимоновите листа, мидите и граха за 3 минути, като разбърквате.
Смесете кърито с бульона и ги добавете в съда заедно с кокосовото мляко. След като сместа заври, дръжте на огъня за 3 минути.
Междувременно нарежете кориандъра. Прехвърлете ястието с подходяща чиния за сервиране и поръсете с кориандър.