Икономично телешко задушено

ЯнкаЯнкаНовак
15/02/2013
"Няма такава вкусотия, казваме ви, по-вкусно телешко не бяхме помирисвали до сега "
Приготвяне10 мин.
Готвене80 мин.
Общо90 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 534
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и отцежда.

Изваждат се костите и се сваряват.

Месото се посолява, покрива се с парчета сланина и се залива с горещ маргарин. Задушава се около 1 час, като се полива няколко пъти с бульон.

Сосът, получен при задушаването се залива с врящия бульон и се сгъстява с брашното и сметаната.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
галя
галя
16.01.2015 08:36
с този маргарин са съсипани всички останали продукти
2
0