Шоколадови бисквити

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
15
7798
27/03/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 909
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте в голяма купа яйцата и кафявата захар и добавете ванилията. В съд на водна баня на котлона разтопете маслото с натрошения шоколад и бъркайте, докато се хомогенизира.

Оставете леко да се охлади и го смесете с към яйчната смес, като добавите и бакпулвера с пресятото брашно. Разбъркайте добре сместа и сложете във фризер за 10 минути.

Оформете топчици от тестото и ги слагайте върху покрита с хартия за печене тава. Много шоколадовите сладки се пекат в предварително загрята фурна за 10 минути на около 190 градуса. Оставете леко да се охладят преди да ги махнете от хартията.

Рейтинг

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар