Шоколадови бисквити

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
288
282
5
785
27/03/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 041
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте в голяма купа яйцата и кафявата захар и добавете ванилията. В съд на водна баня на котлона разтопете маслото с натрошения шоколад и бъркайте, докато се хомогенизира.

Оставете леко да се охлади и го смесете с към яйчната смес, като добавите и бакпулвера с пресятото брашно. Разбъркайте добре сместа и сложете във фризер за 10 минути.

Оформете топчици от тестото и ги слагайте върху покрита с хартия за печене тава. Много шоколадовите сладки се пекат в предварително загрята фурна за 10 минути на около 190 градуса. Оставете леко да се охладят преди да ги махнете от хартията.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар