Начин на приготвяне
Разбийте яйцата и захарта с помощта на миксер.
Смесете течния шоколад с размекнатото масло и ги добавете на части към яйчената смес, като не спирате да бъркате с миксер.
Постепенно добавете смесеното с бакпулвера и ванилията брашно.
Покрийте купата с гладката смес с фолио за свежо съхранение. Приберете в хладилник за една нощ.
На следващия ден гребвайте с лъжица от сместа и с намазнени ръце оформяйте топчета. Овалвайте ги в пудра захар и ги редете в тава с хартия за печене.
Загрейте фуранта на 180 градуса. Изпечете бисквитите до готовност - около 12 минути.
Извадете и охладете шоколадовите бисквити.
Шоколадовите бисквитки с ванилов аромат са готови.