Бързи гювечета с кайма

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
6322k313k
Бързи гювечета с кайма
12/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2
"Такива рецепти харесваме - леко запържваме, объркваме и хоп във фурната!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте няколко с.л. мазнина и запържете накълцаните лук и чесън, след което добавете каймата и запържете и нея. Овкусете с подправките на око и оставете да се охлади.

Настържете кашкавала, натрошете сиренето, а краставичките нарежете ситно - на парченца или на дълги ленти.

Разбийте яйцата и прибавяме към тях каймата, сиренето, кашкавала и краставичките. Разпределете сместа в 2 гювечета, леко намазнени.

Сложете ги с капак да се изпекат до готовност - за около 40 минути (зависи от фурната).

Рейтинг

4.2
55
41
33
20
10
Дай твоята оценка: