Бързи гювечета с кайма

12/03/2012
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753322
"Такива рецепти харесваме - леко запържваме, объркваме и хоп във фурната!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 341
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте няколко с.л. мазнина и запържете накълцаните лук и чесън, след което добавете каймата и запържете и нея. Овкусете с подправките на око и оставете да се охлади.

Настържете кашкавала, натрошете сиренето, а краставичките нарежете ситно - на парченца или на дълги ленти.

Разбийте яйцата и прибавяме към тях каймата, сиренето, кашкавала и краставичките. Разпределете сместа в 2 гювечета, леко намазнени.

Сложете ги с капак да се изпекат до готовност - за около 40 минути (зависи от фурната). [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 5
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар