Телешко с грах и картофи

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
126
146
07/03/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции7-8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 369
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на хапки и сложете да се запържи в малко мазнина, долейте виното, водата и оставете да се задушава за около 1 час, като сложите и дафинови лист.

След това към месото добавете почистените и нарязани картофи и моркови, граха, соевия сос, горчицата, и оцета. Поръсете с щипка захар и оставете да се задушава за около 30 минути. При нужда долейте малко топла вода, но внимавайте, защото ястието не трябва да е течно.

Овкусете с всички подправки и доварете за 5 минути. Размийте 1 с.л. нишесте в малко вода и сгъстете ястието. Накрая объркайте с малко накълцан магданоз. Поднесете телешкото с грах и картофи с гарнитура от сварен ориз.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар