Рибена чорба със сьомга

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
07/12/2011
"Ще ви издадем една тайна - добавете и малко пушена риба, за да стане чорбата ви наистина вълшебна "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо131 636
  • Преглеждания за месеца1689
  • Преглеждания за седмицата84
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Рибена Чорба

Начин на приготвяне

Почистената глава от сьомга се слага да се вари със студена вода за около 15 минути. Извадете главата и я охладете.

През това време нарежете на кубчета зеленчуците и прецедете рибния бульон.

Върнете го на котлона и добавете в него почистеното месо от главата и парчета сьомга заедно с всички зеленчуци.

Оставете да поври на слаб котлона за 15 минути, добавете подправките.

Отстранете рибената чорба и прибавете накълцан пресен магданоз.

Поднесете порция от супата с резен лимон и стръкче магданоз.

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 8
4 10
3 6
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
надежда
надежда
08.01.2015 11:44
Много вкусна чорба от семга
5
2
Кирова
Кирова
06.01.2015 14:42
стана трепач :) благодаря за рецептата
6
0
цецкото
цецкото
19.12.2014 19:24
Супер. Облизахме си пръстите
7
0