Бешамелов сос

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
6
7k
Бешамелов сос
26/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Готвене10 мин.
Общо10 мин.
"Знаете ли как се приготвя неустоимо вкусен универсален бешамелов сос за месо, риба и зеленчуци? Вижте тук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете брашното в маслото, при непрекъснато бъркане с тел и добавете постепенно прясното мляко.

Посолете и оставете да къкри за 6-7 минути.

По желание разбийте 2 жълтъка и добавете отново при непрекъснато и интензивно бъркане към соса.

Поднесете към яйца, риба, варени зеленчуци, месо и др.

Рейтинг

5 11
4 4
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка: