Гъби със зеленчуци

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
25/05/2009
"Вегетарианските ястия ни объркват - не сме сигурни така ли да го хапваме или да го ползваме за гарнитура към пържолата "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 461
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като добре сме измили гъбите ги нарязваме и сваряваме в подсолена вода. Измиваме морковите и ги нарязваме на кръгчета. Запържваме леко.

Добавяме ситно нарязания лук и соевите кълнове. Посоляваме и добавяме гъбите. Задушаваме 5 мин. като разбъркваме от време на време.

Преди да сервираме поръсваме със ситно нарязан магданоз.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Жана
Жана
03.08.2013 20:05
Харесва ми !Ще го пробвам.
0
1