Ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Свинска пача супа

Свинска пача супа

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Свинска пача супа2 / 2
20/11/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
190 мин.
Общо
200 мин.
Порции
4-6
"Няма значение дали е лято или е зима - супата от свинска пача може да се хапва по всяко време на годината"

Необходими Продукти

  • свинско месо - част от свинска глава
  • сол - на вкус
  • чесън
  • черен пипер
  • червен пипер - лют
  • оцет
  • яйца - сварени, за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете глава в тенджера под налягане да се свари за около 3 часа със сол на вкус. Трябва месото да се отдели от костите. Нарежете месото на дребни парченца и прецедете на 2 пъти бульона.

Сипете го в друга тенджера и сложете да ври на котлона. При нужда долейте още гореща вода и сипете месото към бульона.

Овкусете с черен пипер и още малко сол. Щом отново заври, махнете от котлона. Поднесете порция топла пача със сварено яйце, подправена със счукан чесън, лют червен пипер и оцет.

Рейтинг

4
57
411
33
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Котьо
Котьо
Много е важно бульона 2 пъти да се прецеди !!!! Абе хора - вие хора ли сте...
13.01.2016 15:27
7
2
Катя Чиллева
Катя Чиллева
Много вкусна стана, но не остана за снимки :)
16.12.2015 14:17
1
1
Sashko
Sashko
мммммммммммммммммммм
Започвам да готвя.
14.04.2014 22:46
4
2