Панировка за пиле

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
9k
16/11/2011
"Готово, вече знаете коя е най-вкусната панировка за пиле, остава само да ни поканите на гости!"
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 215
  • Преглеждания за месеца93
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Панирано Пиле

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с бирата и оцета. Отделно смесете сухото картофено пюре и натрошения конфлейкс.

Пилешкото се овалва последователно в брашното, яйцата с бира и корнфлейкса с картофено пюре.

Пържи се в силно сгорещена мазнина и се отцежда върху решетка, под която има кухненска хартия.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 4
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Димитър Дадачев
Да не би да бъркате оцет с лимон , разликата е от Москва до Вашингтон , макар че Булава това разстояние го взема за 30 мин. ?!
0
0
Elka Savova
Elka Savova
10.10.2013 16:32
без оцет и картофеното пюре :)
0
0
tanadra
tanadra
10.10.2013 15:07
Всичко хубаво, но този оцет въобще не му е мястото там, не знам каква работа върши или само променя вкуса на кисело
0
0