Рецепти
Мрежата
Статии
Истории
Игра
Съновник
1
Вход
Ezine.bg
»
Рецепти
»
Ястия с месо
»
Пилешко месо
»
Пържено пиле
»
Панировка за пиле
»
Коментари
Рецепта
Снимки
1
Сготвена
2
Рейтинг
8
Коментари
6
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Димитър Дадачев
Да не би да бъркате оцет с лимон , разликата е от Москва до Вашингтон , макар че Булава това разстояние го взема за 30 мин. ?!
25.01.2017 20:07
Elka Savova
без оцет и картофеното пюре :)
10.10.2013 16:32
tanadra
Всичко хубаво, но този оцет въобще не му е мястото там, не знам каква работа върши или само променя вкуса на кисело
10.10.2013 15:07
здравеи
хитринката е че трябва пилешкото да е на тьнки жулиени и така ще се изпьржи равномерно:)
23.09.2012 21:26
Детелина Динева
..
Здравейте ,
Пробвах рецептата , но в средата пилето остана сурово.
Може би преди това трябва малко да се свари.
12.01.2012 08:17
1
1
Димитър Дадачев
Ще го вариш ако е за супа , за пържене не много дебело нарязано или не много големи хапки !
25.01.2017 20:05
Подобни рецепти
‹
›
Пилешко в кашкавалена панировка
2
Пилешко с панировка с галета
Пиле масала
Пиле кюлбастия
Пиле Ориент
Пиле Прованс
Последно коментирани от категорията
Гювеч
Пилешко с картофи и зеленчуци в гювеч
8
2
Rosi Trifonova
631
2k
6k
Пилешки Бутчета
Картофи на фурна с бутчета
14
3
Марги Ованесян
19
55
269
Пилешки Бутчета
Бутчета с бира
32
10
Rositsa Ivanova
297
615
2k
Задушено пиле
Пиле Филаделфия
5
2
Ilaria
597
654
2k
Фрикасе
Класическо Пиле Фрикасе
3
3
Efrosia
505
2k
5k
Кебап
Султан кебап по оригинална рецепта
2
1
ВИЛИ-Виолета Матева
400
1k
2k
Пилешки Бутчета
Печени пилешки бутчета в марината
12
2
Efrosia
505
2k
5k
Гювеч
Пиле по селски в глинен гювеч
21
2
Rosi Stoyanova
1k
1k
3k
Пържено пиле
Панирани пилешки филенца с яйца и галета
1
1
Elena Todorova
921
388
1k
Ориз на тиган
Ориз на тиган с пиле
3
2
Стоянка Русенова
938
4k
5k
Пилешки Бутчета
Ароматни пилешки бутчета с картофи
32
4
Efrosia
505
2k
5k
Ориз на фурна
Пиле с ориз по рецепта на Иван Звездев
4
11
Йозлям Кадирова
363
1k
1k
Здравейте ,
Пробвах рецептата , но в средата пилето остана сурово.
Може би преди това трябва малко да се свари.