Рецепти
Мрежата
Статии
Истории
Игра
Съновник
1
Вход
Ezine.bg
»
Рецепти
»
Ястия с месо
»
Пилешко месо
»
Пържено пиле
»
Панировка за пиле
»
Коментари
Рецепта
Снимки
1
Сготвена
2
Рейтинг
8
Коментари
6
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Димитър Дадачев
Да не би да бъркате оцет с лимон , разликата е от Москва до Вашингтон , макар че Булава това разстояние го взема за 30 мин. ?!
25.01.2017 20:07
Elka Savova
без оцет и картофеното пюре :)
10.10.2013 16:32
tanadra
Всичко хубаво, но този оцет въобще не му е мястото там, не знам каква работа върши или само променя вкуса на кисело
10.10.2013 15:07
здравеи
хитринката е че трябва пилешкото да е на тьнки жулиени и така ще се изпьржи равномерно:)
23.09.2012 21:26
Детелина Динева
..
Здравейте ,
Пробвах рецептата , но в средата пилето остана сурово.
Може би преди това трябва малко да се свари.
12.01.2012 08:17
1
1
Димитър Дадачев
Ще го вариш ако е за супа , за пържене не много дебело нарязано или не много големи хапки !
25.01.2017 20:05
Подобни рецепти
‹
›
Пилешко в кашкавалена панировка
2
Пилешко с панировка с галета
Пиле кебап
2
Пиле къри
2
Пиле Филаделфия
1
Задушено пиле
Последно коментирани от категорията
Бирени мезета
Печени пилешки крилца с бира
2
1
Стоянка Русенова
938
4k
4k
Пилешки Бутчета
Пиле с картофи и лимонов сок
1
Rosi Stoyanova
1k
1k
3k
Яхния
Яхния със зелен фасул и пилешко
3
1
ВИОЛЕТА МАТЕВА
429
1k
1k
Пилешки Гърди
Пилешки гърди с кашкавал на фурна
1
1
ВИЛИ-Виолета Матева
400
1k
1k
Фрикасе
Пиле фрикасе с яйца и кисело мляко
1
1
Кристина Бонева
107
473
261
Кавърма
Пилешка кавърма с гъби
1
1
Албена Асенова
667
3k
2k
Яхния
Пиле с лук и спанак
1
2
Teodora Cekova
321
214
460
Пиле Терияки
2
Efrosia
506
2k
4k
Задушено пиле
Пилешки гърди с гъби
10
1
Ilaria
597
625
2k
Запеканки
Запеканка от пилешко с кашкавал
3
Efrosia
506
2k
4k
Пастърма
Пилешка пастърма от гърди
1
1
Стоянка Русенова
938
4k
4k
Задушено пиле
Пиле със зеленчуци в Еър Фрайър
3
5
Стоянка Русенова
938
4k
4k
Здравейте ,
Пробвах рецептата , но в средата пилето остана сурово.
Може би преди това трябва малко да се свари.