Лесен желиран десерт

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
30/10/2011
"Може да ни поканите на гости, но само ако сте приготвили този десерт "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 395
  • Преглеждания за месеца193
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко се изсипва в дълбок съд и към него се прибавя 1/4, 1/3 от степчето за сок (по ваш вкус). На водна баня сместа се разтваря в 100 гр. вода.

Желатинът се прибавя към готовата вече смес. Изсипва се в малки чашки и се слагат в хладилника за 1-2 часа докато стегне. Когато изстине, чашките се обръщат, сервира в десертни чинии.

По желание се гарнира с конфитюр, ядки или пресни плодове.

ПРИЯТНО ХАПВАНЕ!

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар