Начин на приготвяне
Разбиваме с миксер петте яйца и захарта в продължение на 7 минути. Добавяме олиото и водата.
Прибавяме постепенно пресятото брашно и бъркаме до получаването на много гъста смес. Добавяме какаото и разбъркваме добре.
Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса. 20 минути отдолу и след това отгоре. Проверяваме с клечка за зъби дали е готово.
Украсяваме с пудра захар или течен шоколад!
Коментари
Ако брашното е вместо 2ч.ч - 1ч.ч и се премахне водата от рецептата би трябвало да няма проблем.
И сода, та сода - проверете в основи на сладкарството! Ако яйцата ви са пресни и са разбити много добре, няма нужда от допълнителен набухвател.
перфектен