Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#247815
Потребител#247815
Рецептата е перфектна,нищо не променям и винаги става.
14.02.2020 10:26
Rosi Slavcheva
Rosi Slavcheva
Направих всичко стъпка по стъпка,както е изписано в рецептата,не се получи.Рецептата е пълен провал!
17.07.2016 08:08
2
Маги
Маги
Кекса е мн хубав. Вече пробвах и стана същия като на снимката и формата и цветът.
11.05.2014 14:39
Petyof
Petyof
Кекса е пандишпанов и за това не е необходим никакъв набухвател.

Ако брашното е вместо 2ч.ч - 1ч.ч и се премахне водата от рецептата би трябвало да няма проблем.
09.03.2014 22:32
1
Светлана
Светлана
захарта е малко....винаги слагам чаша и половина две и става супер на вкус!
05.11.2013 17:32
3
Ц.К
Ц.К
НЕПРЕМЕННО ЩЕ ПРОБВАМ
04.11.2013 22:21
1
Mama
Mama
Мда, мнооого е сложно. Първо слагаш едно, после второ!? Вие чувате ли се? То на някои и картинки да им сложиш пак няма да им стане по-ясно.

И сода, та сода - проверете в основи на сладкарството! Ако яйцата ви са пресни и са разбити много добре, няма нужда от допълнителен набухвател.

12.07.2013 11:56
4
2
Роси/VIVA
Роси/VIVA
Рецептата е много объркана!Никъде не пише нищо за това,колко какао трябва да се сложи!Не е възможно кекс да се прави без някакъв набухвател. Трябва рецептата хубаво да се допълни!
12.07.2013 11:02
2
1
Милена
Милена
Кекса става красив на вид, но е малко обикновен на вкус.....Добре че го залях с разтопен шоколад .....
13.06.2013 20:53
петя
петя
Кекса е много хубав. И аз така го правя , но с една забележка, че трябва да се сложи и 1 ч.л.бакпулвер в брашното.
03.06.2013 15:55
1
1
Дани
Дани
Кекс без сода или бакпулвер не става!!!!
03.06.2013 15:47
2
Невена
Невена
Според коментарите, кекса става както си е написана рецептата. Щом не пише в съставките сода или бакпулвер, значи не се слага сода или бакпулвер. Ако брашното е с набухватели, трябва изрично да се напише. Стана кекс, разбира се, просто не е пухкав, няма никакъв вид. Не че остана...На вкус е по-добър, отколкото на вид.
23.03.2013 11:30
1
ледена
ледена
естественно, че без сода или бакпулвер няма да стане както трябва:)
22.03.2013 23:44
1
Невена
Невена
Опитахме го току-що, не сме въобще очаровани. Въобще не стана пухкав, а спазих рецептата до запетайката. За пръв и последен път правя нещо без сода или бакпулвер. Може да зависи от фурната, знам ли... Още през първите 20 мин., докато се печеше само отдолу, стана на "хълмчета". А след като го разрязах, видях, че отдолу коричката не е равномерна, а на вдлъбнатини.
22.03.2013 18:55
1
кати
кати
стана добре хареса ми
09.02.2013 15:31

Последно коментирани от категорията