Домати, пълнени със спанак

23/05/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо412
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме доматите и ги издълбаваме отвътре, обръщаме ги с отвора надолу, за да се отцедят от сока.

В отделен съд върху котлона задушаваме нарязания на ситно спанак. Изцеждаме го от мазнината и го оставяме да изстине.

Към него прибавяме настърганото сирене сирене и яйцата. Овкусяваме със сол и черен пипер и прибавяме наситнения джоджен.

С тази смес пълним доматите, нареждаме ги в съд за печене. Отстрани изсипваме вътрешността на доматите и водата.

Печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 20 минути. Поръсваме с магданоз. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар