Заек с маслини и бира

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
580
959
475
17/05/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене90 мин.
Общо125 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо658
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме заешкото месо във вода, към която сме прибавили 2 с.л. оцет за 4-5 часа. Изваждаме го и го подсушаваме.

Нарязваме месото на порции и го запържваме до златисто в маслото и зехтина, прибавяме обеления арпаджик, червения пипер и доматите. Запържваме и тях и накрая прибавяме подправките, бирата и маслините без костилките.

Прехвърляме ястието в тенджера под налягане и варим на тих огън за около 90 минути. Сервираме поръсено с магданоз.

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Приготвяй си тази рецепта в:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар