Кебап от пангасиус

17/09/2011
"Побързайте със салатата, че този рибен кебап се готви за минути "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 772
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме рибата на хапки и ги запържваме. Изваждаме рибата и в същата мазнина запържваме лука, гъбите, киселите краставички, червената пиперка.

Като се запържи всичко връщаме рибата, слагаме брашното, доматите, подправки, виното и чесъна. След 5-6 минути се маха от огъня.

За украса можете да сложите маруля, лимон, домати, варени картофи.

Рейтинг

5 7
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Р.Лазарова
Р.Лазарова
16.10.2012 13:55
Много благодаря за вкусната рецепта. Комбинирах кромид и праз лук.
0
0
mary
mary
04.03.2012 18:56
Добра е идеята за кебап от пенгасиус,аз запържих нарязан на едро кромид и пресен лук,праз, моркови, няколко скилидки чесън, 1/2 буркан домати,1/2 връзка магданоз,1 ч.л. подправка от смлени моркови, магданоз, чушки и целина, чаша бяло вино и оставих да се сгъсти без брашно,залях рибата в едно плаке със соса, наредих отгоре нарязан лимон на шайби и запекох във фурната.Стана по-скоро плакия.Също много вкусно!
0
0