Пица с пармезан и бекон

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
02/05/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо689
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме бекона и филето на малки парчета, настъргваме кашкавала и пармезана, нарязваме чушката на кубчета.

Разточваме тестото и с леко притискане го разпределяме върху намазана със зехтин и поръсена с царевично брашно тавичка.

Тестото намазваме с предварително смесените зехтин и кетчуп и поръсваме с риган и мащерка.

Разпръскваме парченцата филе, бекон и нарязани гъби равномерно отгоре и поръсваме с кашкавал и пармезан.

Печем в умерено загрята фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар