Солен пудинг от хляб

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай126146
07/09/2011
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 247
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа направете хляба на трохи или използвайте кухненски робот. Излейте млякото и разбъркайте. Прибавете предварително разбитите яйца, след което и сиренето и кашкавала.

Разбъркайте всичко добре и прибавете 1 с.л. разтопено масло, сол и черен пипер на вкус. Изсипете сместа в намазнена тава и сложете хлебния пудинг да се пече до лек загар в умерена, предварително загряна фурна.

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар