Начин на приготвяне
Първо включете фурната на 220 градуса. Загрейте млякото в тенджерка, но внимавайте да не кипне. Размразете плодовете. Намажете 4 огнеупорни купички с масло. Махнете коричките от хляб, намажете филийките с масло, след което нарежете всяка една на по 4 парчета.
Подредете ги в дъното на купичките. Добавете по 1 с.л. от плодовете и поръсете със захар. Отново сложете ред хляб и редувайте така до изчерпване на количествата.
Разбийте яйцата в отделна купа и ги смесете с топлото мляко и ванилията. Отново разбъркайте и разделете сместа в купичките с пудинг.
Настържете отгоре по малко индийско орехче и печете около 15 минути. Поръсете с пудра захар и поднесете с кисело мляко или сметана.