Гъска по селски с гречка

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
591
959
510
07/08/2016
"Интересна комбинация от гъше месо и гречка - опитайте, оценете и споделете с приятели "
Приготвяне35 мин.
Готвене90 мин.
Общо125 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо275
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме месото, нарязваме го на порции и ги слагаме в глинен съд.

Наливаме малко вода и варим до полуготовност. Посоляваме, поръсваме с черен пипер, добавяме ситно нарязания лук и нарязаните на пръчици моркови.

Сваряваме гречката и сипваме при месото, заливаме със сметана и печем във фурна до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар