Троянска чорба от агнешко месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
25/03/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене120 мин.
Общо160 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 100
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 500 г
  • ориз - 1 к.ч.
  • яйца - 3 бр. сварени
  • магданоз - 1/2 връзка
  • оцет - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на малки хапки месо заливаме със студена вода и варим на умерен огън.

Когато започне да омеква, прибавяме ориза, посоляваме и варим до готовност.

Поднасяме чорбата топла с нарязани на кубчета яйца, наситнения магданоз и оцета.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар