Ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Агнешка супа»Троянска чорба от агнешко месо

Троянска чорба от агнешко месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k969957
Троянска чорба от агнешко месо2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
160 мин.
Порции
8

Необходими продукти

  • агнешко месо - 500 г
  • ориз - 1 к.ч.
  • яйца - 3 бр. сварени
  • магданоз - 1/2 връзка
  • оцет - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на малки хапки месо заливаме със студена вода и варим на умерен огън.

Когато започне да омеква, прибавяме ориза, посоляваме и варим до готовност.

Поднасяме чорбата топла с нарязани на кубчета яйца, наситнения магданоз и оцета.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: