Супа от печурки с варени яйца

17/03/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо774
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме почистените печурки на тънки резенчета.

Разтопяваме маслото и в него на слаб огън задушаваме печурките около 10 минути, поръсваме ги с брашно и внимателно прибавяме горещия бульон, после добавяме сметаната и изчакваме да кипне.

Подправяме с черен пипер и сол и застройваме супата с разбития жълтък.

Преди поднасянето ръсим всяка порция с настъргани яйца и ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар