Шоколадови топки Кадурей шоколад

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
2k
5
7k
01/07/2011
"Някои домакини посрещат гостите си с ръчно приготвени бонбони! А ние с удоволствие ходим на гости на такива мили хора!"
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции15-20 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо20 596
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете натрошения шоколад заедно с маслото на водна баня. След това добавете натрошените или смляни в блендер или кухненски робот бисквити. Смесете последователно с орехите, олиото, прясното мляко, ванилията и разбъркайте добре.

Оформете от сместа малки топченца с големина на орех. Оваляйте ги в шоколадови пръчици, кокосови стърготини или натрошени ядки по избор. Оставете шоколадовите топки да престоят на хладно поне за 2-3 часа.

Подложна чиния с брокатен ефект ф33
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Подложна чиния с брокатен ефект ф33
8.49 лв.
Виж ››

Придайте стил и елегантност на трапезата с красива подложна чиния, върху която ще сервирате своите специалитети. Страхотно качество и дизайн. Може да избирате между 4 цвята. Подложната чиния с брокат ще спечели сърцето на всяко кухненско шкафче на мига - и вашето, разбира се.

Рейтинг

5 18
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Лори
Лори
28.12.2014 11:28
Много са сполучливи
0
0
Гергана
Гергана
18.06.2014 18:49
Страхотни са!
0
0
Нина
Нина
23.12.2012 20:59
Отбелязала съм "Горе долу",защото още не съм ги пробвала.Утре ще ги направя и ще коментирам дали са ми станали.
0
1