Канелони със сирене

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
18k
20/05/2011
"Ястие, което ни кара да се облизваме още преди да сме почнали да го приготвяме"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 792
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата заедно с натрошеното сирене, настърганото синьо сирене и пармезан, нарязаните на ситно копър и магданоз, сол, черен пипер. С така получената смес напълнете предварително омекналите канелони. Подредете ги в намазнена тавичка.

Сгорещете олио в тиган и задушете ситно нарязания лук. Добавете доматите и оставете да се задушава около 5 минути. Подправете с нарязан пресен босилек, но може и сух, на вкус.

Залейте канелоните с доматения сос и сложете да се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 40 минути. Преди да извадите от фурната ги поръсете с настъргания кашкавал и върнете да се запече.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Daniela Popovska
Daniela Popovska
17.12.2013 23:47
като че ли има нещо сбъркано, не се вижда и следа от домати
1
1