Пилешки бонфиленца

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
18/05/2011
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 667
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 500 г бонфиле
  • брашно - 3 с.л.
  • галета - 5 с.л.
  • семки - 3 с.л. слънчогледови
  • кашкавал - 150 г
  • яйца - 2 броя
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
* мерки и количества
Панирано Пиле

Начин на приготвяне

Овкусете бонфиленцата със сол и черен пипер. Настържете кашкавала и го объркайте с брашното, галетата и слънчогледовите семки.

Отделно разбийте яйцата. Потопете филенцата последователно в яйце и в сухата смес. Изпържете ги в сгорещено олио равномерно. Поднесете ги с гарнитура по желание.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар