Постен солен кекс

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
18/05/2011
"Днес ще ви представим тази постна вкусотия с орехи, фъстъци и овесени ядни, която освен, че е много вкусна е и здравословна"
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции12-14 парчета
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо42 465
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солен Кекс

Начин на приготвяне

Разбъркайте содата с оцета и я прибавете към пресятото в купа брашно. Постепенно доливайте водата и разбърквайте, а накрая прибавете и олиото. Объркайте сместа със солта, орехите, фъстъците и овесените ядки и я прехвърлете в предварително намазнена и набрашнена форма.

Сложете постния солен кекс да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна. 10 минути го печете на долен реотан, а после включете и горния. Проверявайте готовността с клечка.

Готовият кекс се изважда от формата щом леко се охлади.

Сгъваема бамбукова маса за закуска в леглото
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Сгъваема бамбукова маса за закуска в леглото
22.23 лв.
Виж ››

Мнозина си мечтаят за закуска в леглото, а ние можем лесно да сбъднем мечтата ви с тази стилна бамбукова маса за закуска

Рейтинг

5 9
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар