Печени патладжани с чесън

ГабриелаГабриелаНовак
25/01/2010
"Ароматна салата, която направо плаче за чаша Узо и добра компания!"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24 057
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правим по повърхността на патладжана малки резки. Обелваме чесъна и шпековаме патладжаните със скилидките. В същите разрези поставяме и клонче розмарин. Поставяме патладжаните в огнеупорен съд, поръсваме обилно със сол, черен пипер и поливаме с олиото.

Печем в загрята фурна, докато патладжаните омекнат.

Рейтинг

5 3
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар