ezine.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювечета»Сирене по тракийски

Сирене по тракийски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Сирене по тракийски
29/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
2
"Време е за една класическа и много хубава рецепта за сирене по тракийски"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте магданоза и лука, гъбите и доматите нарежете на филийки и сиренето на плочки. Сипете мазнина на дъното на гювече и сложете част от лука. След това подредете ред сирене, ред гъби, ред домат, останалия лук, плочка кашкавал (100 г) и поръсете с магданоз и чубрица.

Отгоре наредете нарязаната на парчета луканка. Сложете сиренето по тракийски да се пече за 15-20 минути в силна фурна. След това махнете капака, наръсете с останалия настърган кашкавал, чукнете яйцата и доопечете.

Рейтинг

4.1
59
45
32
23
10
Дай твоята оценка: