Бирено пиле с картофи

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър90611324
30/01/2018
"Казваме му бирено пиле, защото се готви с бира, а се консумира с двойно повече бира!"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 909
  • Преглеждания за месеца273
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете пилето и го порционирайте. Овкусете месото със сол, черен пипер, къри и червен пипер и подредете парчетата в намаслена тава. Картофите обелете нарежете и ги разпределете между пилешкото.

Залейте с бирата, добавете малко гореща вода, отново поръсете със сол, къри и чубрица и разпределете малки парченца масло. Сложете да се пече в умерена фурна до апетитен загар.

Рейтинг

5 7
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар