Панирани скариди

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
30/04/2011
"Към всяка бутилка бира по света трябва да се предлага и по една порция точно такива панирани скариди "
Приготвяне70 мин.
Готвене20 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 187
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скаридите и ги сварете за 5 минути в подсолена вода. След това ги оставете добре да се отцедят.

Смесете брашното, бакпулвера, солта и индийското орехче и ги размийте в разбитите яйца и бирата. Оставете тестото да престои за час в хладилника.

Сгорещете олио в тиган, потопете скаридите първо в тестото и след това ги изпържете до златисто. Поднесете поляти с лимонов сок.

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар