Гъста зеленчукова супа със свинско месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
27/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 060
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета, почистваме и измиваме зеленчуците.

Нарязваме лука на ситно, морковите, целината и алабаша - на ивици, а картофите - на кубчета.

В тенджера сгорещяваме маслото и запържваме лука, добавяме месото и го изпържваме от всички страни.

Наливаме бульона и задушаваме 15 минути, прибавяме зеленчуците, посоляваме и слагаме черен пипер.

Варим на тих огън 25 минути и подправяме с индийско орехче.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар