Паламуд по градинарски

30/04/2011
 Zazu
от ZazuНовак
"Паламуд със свежи зеленчуци - когато здравословното е и много вкусно!"
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции2-4
  • Преглеждания общо21 159
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата78
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

  • паламуд - 2 риби, по малки
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер - няколко зърна
  • моркови - 2 - 3 броя
  • целина - 1/2 глава
  • лимони - сокът от 1 лимон
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен пипер. След малко пуснете и паламудите.

Оставете да поври 30 минути, след което махнете от котлона и изчакайте да изстине. Сервирайте 1 паламуд, полят с лимонов сок, а отстрани наредете от зеленчуците. Гарнирайте с резенчета лимон.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни рецепти

Топ Рецепти