Супа с кнедли от грис

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
07/04/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо661
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме маслото до побеляваме и прибавяме един по един жълтъците, млякото, гриса и солта.

Разбъркваме и оставяме в хладилника за 20 минути.

Слагаме бульона да заври, гребваме с лъжичка от сместа и пускаме топчетата във врящия бульон.

Когато изплуват, супата е готова. Поднасяме я с нарязан магданоз.

Метална поставка за черпак
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална поставка за черпак
5.94 лв.
Виж ››

Разбърквате и поставяте на място, така че винаги да ви е под ръка, защото малките помощници в кухнята правят готвенето приятно занимание :)

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар