Дива патица с червено вино

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k8k
Дива патица с червено вино
08/01/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
1
"Знаете, че патешкото месо ни е слабост, особено,когато е приготвено по тази рецепта"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Очистената и намазана с масло патица се пече на фурна. Посолява се и се нарязва на порции.

В маслото се слага брашното и се пържи, след което се залива с виното. Слагат се лукчетата, които са сварени отделно и черния пипер на зърна. Запържва се и се залива с вода, след което се оставя да ври на тих огън до окончателното омекване на месото.

Поднася се с отделно приготвена гарнитура.

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: