Кордон-бльо от пуешко месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
03/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо965
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме върху шницелите по парче шунка и кашкавал, посоляваме с черен пипер и сол. Прегъваме на две и закрепваме с клечка за зъби.

Последователно овалваме в брашно и предварително разбитото яйце с галета.

Пържим в загрятото масло до образуването на златиста коричка.

Готовите шницели слагаме на салфетка, която попива излишната мазнина. Сервираме с подходяща салата.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар