Кордон-бльо от пуешко месо

03/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо759
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме върху шницелите по парче шунка и кашкавал, посоляваме с черен пипер и сол. Прегъваме на две и закрепваме с клечка за зъби.

Последователно овалваме в брашно и предварително разбитото яйце с галета.

Пържим в загрятото масло до образуването на златиста коричка.

Готовите шницели слагаме на салфетка, която попива излишната мазнина. Сервираме с подходяща салата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар